MAGO

Mago-pidennyksiä kauneuskeskuksessa tekevät Tina ja Jessica.

Luonnollisin mahdollinen hiustenpidennystapa

Mago-pidennystekniikkaa on kahitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural-tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutt sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural-järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehituksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla. Vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Tekniikalle on saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla - myös Suomessa.

Mago on myös rekisteröity tuotemerkki.

Mikä erottaa Magon muista pidennystekniikoista?

Yksinkertainen kiinnitys

Noin kuukauden harjoittelulla Mago koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 100-120 Mago-osiota 1-1,5 tunnissa.

Ei vaurioita hiuksiasi

Simply Natural Mago-pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy.

Hiusten luonnollinen liike ja tunne päässä

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

Vahvat solmut

Oikein kiinnitetyt Mago-pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennenkuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Helppo poistaa

Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. Koulutettu kampaaja poistaa noin 100-120 osiota tunnissa.

Mago-hiustenpidennys tuntuu kevyeltä hiuksissa

Simply Natural Mago-pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena - tai ei huomaa ollenkaan.

Allergiavapaa

Simply Natural Mago-pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

Ympäristöystävällinen

Simply Natural Mago-hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.