Depilaatio eli karvanpoisto, sokerilla tai vahalla - myös Miehille

Teemme kauneuskeskuksessa karvanpoistoa miehille, myös brassia eli karvanpoistoa intiimialueilta.

Vahaus

Käytössämme on juuri miesten vahvaan karvalaatuun sopiva eukalyptuspohjainen vaha sekä herkälle iholle ja ihoalueille tarkoitettu aloevera-vaha.

Sokerointi

Sokeritahna on 100%:sti luonnollista ainesosista valmistettu, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Siinä ei ole mitään lisä- tai kemiallisia aineita. Se on täysin myrkytön ja ei-allergisoiva tuote. Se on niin luonnollista, että voisit vaikka syödä sitä. Sokeritahna koostuu vedestä, glukoosista, arabikumista ja sitruunamehusta.

Makea tapa poistaa ihokarvoja

Sokeroinnissa on tärkeää, että sokeri pääsee ihohuokoseen poistaen lyhyimmätkin karvat. Sokeri levitetään aina vastakarvaan ja poistetaan myötäkarvaan eli karvan luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti. Näin ihokarvojen poistaminen aiheuttaa huomattavasti vähemmän arsytystä, kipua ja karvan katkeilua kuin perinteinen karvanpoistomenetelmä tai epilointi.

Juuri tämän oikean tekniikan avulla saadaan poistettua iholta myös kuollut ihosolukko, jolloin tuloksena on terve ja pehmeä, sokerilla kuorittu, karvaton iho. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille ja karvoille.

Sokerin etuja

Sokeri on luonnontuote eikä siinä ole allergisoivia aineita.

Sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, joten sisäänkasvaneita karvoja ei juurikaan ole. Karva ei katkea, eikä karvatuppi tulehdu herkästi. Iho pysyy karvattomana pidempään koska karvankasvu hidastuu. Sokerilla voidaan poistaa jopa alle 2mm pituista karvaa.

Sokeri ei riko ihoa eikä se tartu eläviin ihosoluihin, joten intiimialueelta karvanpoisto on kivuttomampaa. Sokerointi on hygienista.

Huomioi tämä tullessasi sokerointiin

Älä kuori ihoa päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä äläkä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoidon jälkeen

Jos ihosi punoittaa ja tuntuu kuumalta ja/tai kutisevalta heti hoidon jälkeen, tämä johtuu lisääntyneestä verenkierrosta hoidettavalla alueella. Kaikille ei tällaista reaktiota tule lainkaan tai se saattaa tulla pidemmänkin ajan kuluttua. Tällaiset reaktiot ovat normaaleja niin kauan, kuin punoitus häviää muutaman tunnin sisällä.

Vältä lämpöä (kuuma kylpy, solarium, auringonotto tai sauna). Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen. Vältä tiukkoja vaatteita ja voimakasta liikuntaa heti hoidon jälkeen.

Sisäänkasvanut karva

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin saatat tuntea ihosi kutiavaksi ja ihoon voi tulla näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tällaisille reaktioille.

Hoito-ohje

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen auttavat ehkäisemään tukoksia, jotka voivat johtaa karvojen sisäänpäin kasvuun. Kuori ja kosteuta ihoasi hoitojen välisenä aikana, ihosi muuttuu huomattavasti kauniimmaksi ja terveemmäksi väriltään ja karvojen sisäänkasvuongelmat helpottuvat jo 3-6 hoidon jäkeen.

Kauneuskeskuksestamme voit hankkia kuorintahanskat ja ihollesi sopivat kosteusvoiteet.

HUOM! Älä kuori ihoa päivää ennen sokerointia, sokerointipäivänä äläkä hoitoa seuraavana päivänä, jottei ihosi herkistyisi! Äläkä käytä deodoranttia 12 tuntiin kainaloiden sokeroinnista.

Säännöllisellä karvanpoistolla karvankasvu hidastuu ja karva alkaa kasvaa yhä vain hentoisempana eikä siis ikävänä sänkenä.

Brassi

Tullessasi Brasilialaiseen karvanpoistoon suorita hygieniasyistä huolellinen pesu ennen karvanpoistoa. Hoitolassamme on tähän mahdollisuus.