Kasvohoidot Miehille

SPA-kasvohoidot

Kirkastava tai kosteuttava SPA-kasvohoito, joka tehdään ihon tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Hoidon kulku: Kasvot ja kaula puhdistetaan ja kuoritaan. Kasvoille tehdään rentouttava hieronta. Levitetään kasvonaamio, jonka aikana kädet kuoritaan ja kynnet viilataan sekä levitetään käsivoide. Naamio poistetaan ja levitetään loppuvoide. Hoitoaika 60min.

Ihonpuhdistus

Ihon puhdistus ja epäpuhtauksien poisto. Kasvot ja kaula pintapuhdistetaan ja kuoritaan. Iho pehmitetään ja siihen tehdään syväpuhdistus (mekaaninen). Puhdistuksen jälkeen iho desifioidaan ja korkeataajuudella rauhoitetaan iho. Iholle levitetään rauhoittava naamio ja lopuksi loppuvoide. Hoitoaika 90min.

Miliumien poisto

Ihon puhdistus ja miliumien poisto. Kasvot ja kaula pintapuhdistetaan ja kuoritaan. Ihoa pehmiteään ja poistetaan miliumit sekä epäpuhtaudet. Puhdistuksen jälkeen iho desifioidaan ja korkeataajuudella rauhoitetaan iho. Rauhoittavan naamion annetaan vaikuttaa ja valitaan ihotyypille sopiva loppuvoide. Hoitoaika n. 90min.

Huulirohtumien hoito

huulirohtumien hoitossa huulet kuoritaan ja huulille laitetaan naamio. Lopuksi levitetään tehokkaasti kosteuttava huulivoide. Huulet pehmenevät jo yhdellä käsittelyllä. 

Ripsien ja kulmien kestoväri

ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä sekä kulmakarvojen muotoilulla saadaan luonnollinen, kestävä ja nuorekas lopputulos sekä huoliteltu ulkonäkö.

Huulirohtumien hoito sekä ripsien ja kulmakarvojen kestoväri voidaan liittää jokaiseen kasvohoitoon.

Sarjahoidot -20%