Spa-, wellness- ja muut hoidot Miehille

Spa- ja rentoutushoidot

Aromahieronta, joka perustuu tuina-hieronnan otteisiin ja eteeristen öljyjen vaikutukseen. 

Kuumakivi - Hot Stone- hieronta, jossa lämpimien kivien vaikutukset rentouttavat kokonaisvaltaisesti. 

Yrttinyyttihoito + hieronta, Thaimaalaiset, käsin sidotut yrittnyytit sekä lämpö rentouttavat kehosi ja mielesi. 

Jadekivihoito, koet kokonasivaltaista hoitoa ja rentoutusta. Kasvohoito tehdään kasvoliinoilla ja hieronta suoritetaan kahdella jadekivellä. Erittäin rentouttava ja unta parantava hoito. 

Tibetan Sound Massage-rentoutushoito, Hoito perustuu Tiibetiläisten kulhojen äänivärähtelyyn sekä vartaloa rentouttavaan, voimakkaaseen voiteen kitkaamiseen kehoon. Hoidon vaikutukset jatkuvat värähtelynä kehossa, jopa 72h hoidon päättymisen jälkeen. 

Hemmottelevat SPA-hoitopaketit

Holistic Spa-moment - Kokonaisvaltainen Spa-hetki

Kasvohoito ihon tarpeiden mukaan, kuivaharjaus + wellness-hieronta, Premium-jalka+ Premium-käsihoito. Hoidon aikana tarjoamme yrttiteetä.

Tropical moment – Trooppinen hetki

Kasvohoito ihon tarpeiden mukaan, vartalon kuorinta+kokovartalohieronta lämpimällä kookosöljyllä. Hoitoon sisältyy pitkä ja rentouttava kasvohieronta, taivaallinen päähieronta sekä käsien+sormien ja jalkojen+varpaiden hieronta. Hoidon aikana/jälkeen tarjoamme yrttiteetä.

Wellness-hieronnat ja hoidot

Kehon ja mielen tasapaino sekä hyvinvointi on kiireiselle ihmiselle elintärkeää. Itsestään huolehtiminen ei ole vain naisten juttu. Se kuuluu myös itsensä tuntevalle ja itseään arvostavalle miehelle.

Teemme rentouttavia wellness-hierontoja myös miehille.

Käytössämme on valintasi mukaan joko eteerinen öljy tai voide, lämpöpeti sekä väriterapiavalo sinua rentouttamassa. Hieronnan päätteeksi tarjoamme luomuteetä.

Tarkemmat tiedot löydät hinnastostamme.

Muut hoidot

Suihkurusketus

Hieronta