Comfortzone-sarjan uudet, ihanat ihonhoitotuotteet ovat saapuneet!

Tuoteostoajan voit varata online-ajanvarauksemme kautta. Saat henkilökohtaista palvelua ja loistavat tuotteet juuri sinun ihosi tarpeisiin.

6.4.2018


Volyymiripset nyt meiltä!

Lue lisää: http://www.heavenlynails.fi/16


Kuukausitarjoukset löydät sekä Facebookista sekä Blogista

Nyt kannattaa seurata Kauneuskeskuksen blogia ja twitteriäKauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails® on twitterissä

Kauneuskeskus HeavenlyNails® on myös twitterissä... Linkistä pääset seuraamaan ja bongaamaan peruutusajat ja päivän tarjoukset... Kannattaa seurata! twitter.com/kauneuskeskus

Twitteriin pääset TÄSTÄ


Seuraa Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails® blogia!

Blogista löydät ajankohtaista asiaa kauneudesta ja tarjoamistamme hoidoista. Kerron myös erilaisista sesonkituotteista. Tarkoituksenani on avata hoitokokonaisuuksien sisältöä, jotta sinun on helpompaa tulla hoitoihin, kun hieman tiedät jo etukäteen, mitä on odotettavissa.

Blogiin pääset tästä linkistä: http://kauneuskeskus.blogspot.fi/


Mikroneulaus-terapia

Onko sinulla aknearpia? Ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa? Juonteita tai ryppyjä kasvojen tai kaulan iholla? Arpijuovia tai hyperpigmentaatiota?

Mikroneulaus-terapia auttaa ihoasi uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti luoden pehmeämmän, kirkkaamma ja terveemmän sekä nuoremmalta näyttävän ihon. 

Mikroneulaus sopii sekä naisille että miehille

Lue lisää: http://www.heavenlynails.fi/66 

Ennen ja jälkeen kuvia löydät tästä linkistä: http://www.facebook.com/album.php?id=48473876422&aid=284215


Kestopigmentoinnit

Nyt voit varata itsellesi ajan kulmien, silmänrajausten sekä huulten kestopigmentointeihin. HeavenlyNailsin kestopigmentointihinnat pitävät sisällään aina kaksi pigmentointikertaa.


HeavenlyNails® on Facebookissa... Liity tästä  

HeavenlyLashes on Facebookissa... Liity tästä


Hiusten pidennykset ja -tuuhennokset

HeavenlyNails®:sta saat nyt myös hiusten pidennykset ja -tuuhennokset, MAGO-, sinetti-, teippi- ja ompelutekniikalla.


Kärsitkö kynsien pureskelusta? Meiltä löytyy siihen apu!

Kynsien pureskelu on kiusallinen tapa. Erityisen harmillinen se on silloin kun olet ammatissa, jossa kätesi ovat jatkuvasti esillä.

Olemme auttaneet useita miehiä sekä naisia pääsemään irti, tästä ikävästä tavasta pureskella kynsiä. Kosmeettinen etu on välitön! Löydät ennen ja jälkeen kuvia, sekä kynsienpureskelija-miesten että -naisten kynsistä, Galleriasta.

Rakennekynnet eivät välttämättä tarkoita näyttäviä, maalattuja tai koristeltuja pitkiä kynsiä, vaan ne voidaan tehdä myös erittäin luonnollisen näköisiksi, eikä niitä erota luonnonkynnestä. Kynsien geelauksella on saavutettu erinomaisia tuloksia pureskelun lopettamiseksi. Tulokset ovat HeavenlyNails®:n asiakkailla olleet 100%.

Uskalla rohkeasti soittaa ja kysyä. Meiltä saat yksilöllisen palvelun ja yksityisyytesi on taattu.


Pedique - Varpaankynsien geelaus

Nyt uutuutena ihana, kesämielelle saava, varpaankynsien geelaus.


Ripsipidennykset - Kestoripset, jo vuodesta 2007

Teemme UPEAT, näyttävät ja kestävät kestoripset sekä ripsien pidennykset/tuuhennokset. Käytössämme on laadukkaat HeavenlyLashes-kestoripset, joilla saadaan loihdittua sinulle upea katse, joka kestää. Silmäsi ovat "luonnonkauniit" heti herätessäsi ja ihan ilman ripsiväriä.