Intialainen Jokikivihieronta

Jokikivihieronnassa hieromme kehoasi mustilla laavakivillä sekä ruskeansävyisillä intialaisilla jokikivillä.

Lämpimimät, raskaat, munan muotoiset jokikivet avaavat tehokkaasti kehon tukoksia. Ne aktivoivat kehoasi ja tasapainottaen sitä sieltä, missä aktivointia tarvitaan ja taas tasapainottavat sieltä, missä liikettä on liikaa.

Laavakivien sekä lämpimien pyyhkeiden avulla viemme kehoosi lämpöä, joka rentouttaa tehokkaasti lihasta ja mieltä.

Aromaattiset tuoksut yhdistettynä kivihierontaan:

Kaukaisten maiden tuoksut ja maut ovat kuin kutsuhuuto aistinautintorikkaalle luonnolle sekä tuhatvuotisille kulttuureille, jotka ovat tehneet kauneudenhoidosta taidetta.

Aromaattiset kynttilät ja hieronnan jälkeen tarjoiltava yrttitee tekevät jokaisesta hetkestä unohtumattoman aistimatkan. 

Tuoksumaailma:

Oriental: Eteeriset öljyt rauhoittavat ja vahvistavat hermostunutta mieltä. Sisältää: ylang ylangin, santelipuun, patsulin, ruusun ja jasmiinin eteeriset öljyt, benzoiinihartsi.

Mediterranean: Eteeriset öljyt antavat keholle ja mielelle uutta energiaa. Sisältää: oliiviuute, basilikan, sitruunan, aniksen, sypressin, laventelin ja mandariinin eteeriset öljyt, E-vitamiini.

Indian: Eteeriset öljyt energisoivat. Sisältää: sitruunan, bergamotin, basilikan ja kardemumman eteeriset öljyt, muskottiuute, E-vitamiini, suitsukehartsi.

Arabian: Eteeriset öljyt auttavat stressiä vastaan, poistavat jännityksiä ja auttavat palauttamaan henkistä ja fyysistä energiaa. Sisältää: inkiväärin, sitruunan, eukalyptuksen ja patsulin eteeriset öljyt, muskottiuute, E-vitamiini