Hampaiden valkaisu


tooth-whitening2.jpg

Turvallinen, nopea, tehokas ja edullinen

Hampaiden valkaisu on turvallinen ja voidaan toteuttaa luonnollisille hampaille, joiden hymypinnalle ei ole asennettu implantteja/paikkoja/hammaskoruja. Valkaisugeeli ei vahingoita hampaita, se ei vihlo tai kirvele ikenissä. 

Hampaidenvalkaisu on erinomainen ratkaisu henkilölle, joka nauttii kahvista, teestä, tupakoi, pitää punaviinistä tai muista värillisistä ruoka-aineista tai juomista. Valkaisulla saadaan hampaista 3-12 astetta vaaleammat, kuitenkaan ei vaaleammiksi kuin hampaan oma luonnollinen väri on.

Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii sekä miehille että naisille. Valkaisua emme kuitenkaan suosittele raskaana oleville tai imettäville, emmekä henkilöille, joilla on kemoterapiahoidot kesken tai melanoomaa sairastaville, valoallergiasta kärsiville, alle 16-vuotiaille (ilman vanhemman läsnäoloa), emmekä henkilölle, jolle on tehty jokin kirurginen toimenpiden suuhun.

Onko hoidossa riskejä?

Peroksiditon hampaiden valkaisu on 100% turvallinen kun noudatetaan annettuja ohjeita. Aineet ovat luonnonmukaisia eivätkä vahingoita hampaita tai ikeniä.

Kuinka kauan tulos kestää?

Hampaasi säilyttävät vaaleutensa kuukausia kun seuraat seuraavia ohjeita:
Harjaa hampaasi, valkaisevalla hammastahnalla, kahdesti päivässä           
Käytä hammaslankaa
Huolehdi suusi hygieniasta

HUOM! Pese hampaasi huolellisesti ennen toimenpiteesen tuloasi…

Uusintakäsittely

Mikäli haluat hampaistasi vielä vaaleammat, uusintakäsittely voidaan suorittaa kaksi viikkoa edellisestä valkaisusta, mutta kuitenkin maksimissaan 3 kuukauden ajan.

Valkaisugeeli ei sisällä lainkaan peroksidia. Led-laservalo aktivoi Tuotteillamme voidaan saavuttaa 3-12 asteen vaalennus yhdellä hoitokerralla.

Altistuminen LED-valolle

Uusi LED-lampputeknologia ei sisällä riskejä. LED-laservalon kylmä valo ei vaikuta suun sisällä tai ulkopuolella oleviin kudoksiin. Käytämme kuitenkin suojalaseja hoidon aikana.

Hoitoprotokolla

Selvitetään hampaiden väriluokka, valitaan haluttu sävy hampaiden valkaisuun, sen jälkeen laitetaan valkaisugeeli muottiin, joka asetetaan hampaisiin. Geeli aktivoituu LED-lampun valossa. Led lamppua käytetään 3x15min, eli joka 15min välein poistetaan geeli, laitetaan uusi muottiin ja muotti suuhun. Geeli. hävittää hampaisiin tulleet (kahvin, tupakan, viinin ja teen aiheuttamat) tahrat.

Hoito kestää noin tunnin, eikä se vahingoita hampaita tai ikeniä. Pese hampaasi ja puhdista hammasvälisi huolellisesti ennen valkaisuun tuloa!

Huomioitavaa!!

Vältä kahvia, teetä, punaviiniä, suklaata sekä tupakkaa tai muita värjääviä ruoka-aineita seuraavat 24h valkaisusta. Voit normaalisti syödä kaikkea vaaleaa (kana, valkoinen kala jne).