Ripsipidennykset, klassinen ja volyymi

Hoito-ohjeet

Ripsikoulutukset

Volyymiripset

Volyymiripset mahdollistavat näyttävät, mutta luonnolliset ripset. Volyymiripsillä saadaan tuuheat ja runsaat ripset myös henkilöille, joilla omat ripset ovat lyhyet ja harvat. Volyymiripsillä on mahdollista tehdä 3D-6D ripset eli niillä saadaan moninkertainen määrä ripsiä perinteiseen klassiseen ripsipidennykseen verrattuna, Volyymiripsikuidut ovat hyvin ohuita ja kevyitä synteettisiä kuituja, joita voidaan kiinnittää yksittäisiin luonnon ripsiin aivan kuten klassinen ripsipidennys, mutta yhden kuidun sijaan kuituja kiinnitetään pieni viuhka (2-6 kpl) jokaiseen ripseen, riippuen luonnollisen ripsen vahvuudesta.

Volyymiripset eivät ole "ripsitupsuja". Jokainen ripsikuitu on irrallinen. Luonnonripseen kiinnitettävä viuhka muodostetaan vasta, kun ripsistylisti poimii kuidut, muotoilee niistä viuhkan ja asettelee sen luonnonripsiin. Volyymiripsistä saadaan muotoiltua kaunis, luonnollinen ripsikaari aivan kuin klassisessa ripsienpidennyksessä, mutta se on tuuheampi ja kevyemmän oloinen, koska kuitu on jopa 7 kertaa kevyempi ja ohuempi kuin klassiessa ripsipidennyksessä käytetty kuitu. 

Klassinen ripsipidennys

Klassinen Ripsipidennys tehdään yksittäisillä ripsikuiduilla, jotka liimataan yksitellen, ripsi kerrallaan, kiinni omaan ripseen. Ne istutetaan luonnonripsiin yksittäin siten, että ne näyttävät  ja tuntuvat oikeilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä, kaarevammilta ja halutessasi myös paksummilta. Ripsien materiaali on korkealaatuista, ei allergisoivaa, ripsikuitua. Jokainen ripsi on erittäin kevyt sekä kooltaan luonnollinen eli juuresta paksumpi ja kärjestä ohut.

Erilaiset ripset erilaisiin silmiin
Luonnolliset ripsesi vaikuttavat siihen, millainen ripsijatke ripsiisi kiinnitetään. Se takaa ripsiesi kaaren luonnollisuuden. Käytettävä pidennys valitaan useaa eri kokoa käyttäen, silmäsi muotoa mukaellen, juuri sinun tyyliisi ja tavoitteeseesi, toiveittesi mukaan joko tuomaan lisää tuuheutta, pituutta tai molempia tai jopa hieman dramatiikkaa paksummalla ripsikuidulla tai erivärisin tehosteripsin.

Kestoripsien asennus
Kestoripsien asennus erittäin rentouttava ja kivuton toimenpide. Suurin osa asiakkaista nukahtaa asennuksen aikana. Asennus vie aikaa 1-1,5 tuntia, riippuen ripsien määrästä. Keskimäärin ripsiä on 80kpl/silmä. HeavenlyLashes ripsistylistit asentavat ripsikuidun jokaiseen asiakkaan ripseen aina maksimimäärään asti. Tällöin silmäsi ovat erittäin näyttävät ja istutus on pitkäkestoinen.

Ripsipidennyksen kesto
Ripset kestävät oikein käytettynä useita viikkoja. HeavenlyLashes-ripsienpidennysmenetelmän salaisuus on erikoisliimassa. Liima on tehokasta ja pitävää mutta niin ohutta, että se ei erotu ripsityvestä. Ripset ovat luonnollisen näköiset ja -tuntuiset.

Ripsikuitu
Ripsikuidut ovat laadukasta synteettistä polyesterkuitua, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta ripseltä. Synteettinen materiaali säilyttää paremmin muotonsa eikä aiheuta iholle allergisia reaktioita samalla tavoin kuin luonnonmateriaalit. Ripsikuituja on useaa erilaista: luonnollinen J-kaari, kaarevampi B-kaari, taivutetun ripsen oloinen C-kaari sekä kaikkein kaarevin D-kaari.

Omien ripsiesi elinkaari
Ripsesi elinkaari on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen luonnonripsi irtoaa ja uusi ripsi kasvaa tilalle.

Huoltoväli
Suosittelen huoltoväliksi 3-4 viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsijatkeet ja täytetään mahdollisesti irronneet kuidut. Huolellisella kotihoidolla ja säännöllisellä huollolla voit pidentää ripsijatkeittesi pysyvyyttä. Koska ripsienpidennykset liitetään omaan ripseesi kiinni, jatkeet tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki on silmissäsi ripsiä eri kasvuvaiheissa, joten ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä ja sitä mukaa uusia ripsiä kasvaa tilalle, joihin jälleen uusi ripsijatke, huollon yhteydessä, lisätään.

Maahantuonti

HeavenlyNails® on tuonut maahan jo vuodesta 2007 lähtien, EU:n alueella hyväksytyt HeavenlyLashes-ripsienpidennystuotteet

Valikoimiimme kuuluu eripituisia (7-15mm) ripsikuituja (J-, B-, C- ja D-kaari) sekä paksuudet ohuesata volyymiripsikuidusta (0,05) aina ultra-paksuun kuituun (0,30) asti.

Valikoimasta löytyy kristallien lisäksi, glitteri- ja värilliset ripset, primerit, puhdistusaineet, pinsetit sekä erilaiset HeavenlyLashes-ripsistylistin työskentelyä helpottavat välineet.