Pedique - varpaakynsien geelaus

Kynsien tarkoitus

Tietoja

Kaikki kynnet kuntoon 

Rakennekynnet
Geelilakkaukset
Led kestolakkaukset
Varpaankynsien geelaukset

Rakennekynnet Geelitekniikalla

Geelitekniikalla onnistuu omien kynsien vahvistaminen, rakennekynnet, ranskalaiset rakennekynnet (voidaan toteuttaa myös eri väreillä) ja tietenkin kynsien koristelu sekä koristemaalaus.

Laadukkaat Pronails-geelit

Geelejä on laaja valikoima josta löydämme juuri sinun elämäntapaasi ja -tyyliisi sopivan geelin.

Käytössämme on 1-ja 3-komponenttigeelit, väri-, glitteri- ja efektigeelit, sekä luonnonkynnelle sopivat tuotteet.

Kauniit, hyvinhoidetut kädet ja kynnet

Rakennekynsistä löytyy apu moniin ongelmiin esim. liuskoittuville, hauraille, halkeileville kynsille sekä erityisesti kynsien pureskelijoille. Geelillä vahvistetut kynnet ovat jopa 60 kertaa vahvemmat kuin tavallinen, normaali, vahvistamaton kynsi.

Rakennekynsien huoltoväli on n. 3-4 viikkoa, johon vaikuttaa omien kynsien kasvu sekä kynsien hoito kotona. Oikeilla kotihoitotuotteilla ja opastuksella voidaan huoltoväliä pidentää. Geelimenetelmällä teen juuri sen pituiset ja muotoiset kynnet kuin haluat.

Hoitolasta löydät myös kaikki kotihoitotuotteet.

Kynsien lakkaus ja koristelu

Kynsistä saadaan jokaiselle juuri oman näköiset.

Kynsiä voidaan koristella monin eri tavoin.  Ne voidaan koristella juhlaan tai arkeen sopiviksi, esimerkiksi käyttäen lempivärejäsi, tai vaikkapa sävyttää tai koristella asuusi  tai jopa koruihisi sopiviksi. Koristelumateriaaleja on paljon erilaisia: tarroja, koruja, glittereitä, kimalteita, hileitä, timantteja ja kuivattuja kukkia, myös taidemaalaus kynsiisi voidaan toteuttaa.

Pronails-konsepti - hygienia, turvallisuus, laatu, nopeus

Kynsissä sinua palvelee Tina (Professionails 2003) perusteellisen Pronails-koulutuksen saanut ammattilainen.

Työskentelemme laadukkaan Pronails-konseptin mukaisesti, joka takaa asiakkaillemme:

Kunnioitamme luonnonkynttä ja varjelemme sitä kaikin mahdollisin tavoin. Emme viilaa kynsiä liian ohuiksi ja kynnen muotokorjaukset teemme pääsääntöisesti muoteilla. Emme suosi tippien toistuvaa liimausta huoltojen yhteydessä.

Hygienia on hoitolassamme hyvin tärkeässä asemassa, joten työskentelemme hygienisesti. Desifioimme kädet ja desifioimme myös huolellisesti kynnet useita kertoja prosessin aikana. Desifioimme ja steriloimme työvälineemme sekä desifioimme kynsipöydän jokaisen asiakkaan välillä.

Laaja Pronails geelivalikoimamme takaa mieleisesi  tuloksen. Käytössämme on useita Pronailsin geelejä ja systeemeitä, joista löytyy jokaiselle asiakkaallemme sopiva tuote kauniisiin ja kestäviin kynsiin. Voimme siis palvella hyvin monenlaisia asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Meiltä saat apua myös kynsien pureskeluun.

Värejä valikoimastamme löytyy useita, ja koristeluita sitäkin enemmän. Meillä on erinomaiset kontaktit ympäri maailmaa ja seuraamme Euroopan, Usan ja Aasian trendejä aktiivisesti. Osaamme tehdä trendikkäät kynsidesignit juuri sinun tarpeisiisi.

Nopeus on valttia, eli selviät kynsioperaatiostasi alle kahdessa tunnissa ja huollosta vielä nopeammin, ellet halua monimutkaisia koristeluita kynsiisi, ne luonnollisesti vievät enemmän aikaa.

Teemme myös varpaankynsien geelausta, kestolakkauksia sekä todella nopeita LED-lakkauksia sormiin ja varpaisiin.

Rakennekynsi 

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään yleisimmin joko geelillä tai akryylillä. HeavenlyNails on erikoistunut geelikynsien tekemiseen.

Rakennekynsistä on suuri apu kynsienpureskelijoille. Geeli kuivuessaan on kovaa, joten sitä on hankala pureskella. Rakennekynnet voidaan tehdä myös miehille, jotka kärsivät kynsien pureskelusta, ja joiden kädet ovat jatkuvasti esillä esim. ammatin takia.

Rakennekynnet voidaan tehdä joko tipeillä tai muoteilla. Tippejä on useita erilaisia, jokaiseen makuun löytyy sopiva. Rakennekynsistä voidaan tehdä juuri sellaiset kuin sinä haluat; ranskalaiset, luonnolliset, dramaattiset, koristellut tai fantasiakynnet. Myös omaan kynteen voidaan tehdä geelivahvistus, kestomanikyyri, jolloin se säilyttää luonnollisuutensa, mutta on huomattavasti kestävämpi. Se on suuri apu juuri liuskoittuville ja hauraille kynsille.

Kynsikoristeluissa on vain taivas rajana. HeavenlyNailsista saat kynsillesi joko erikoiskoristeet tai ihan tavallisen, luonnollisen näköiset rakennekynnet, ihan sinun omien tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Huoltoväli rakennekynsissä on 3-4 viikkoa. Osa asiakkaistani huollattaa kolmen viikon välein, koska kynsien kasvu sitä vaatii ja osa neljän, koska kasvu on hitaampi. Huollossa kynsi viilataan ja kasvurako täytetään. Kynnet ovat huollon jälkeen kuin uudet.

Työlle annamme viikon takuun. Kotihoito-ohjeet saat studiosta sekä opastuksen kotihoitoon. Studiosta voit myös ostaa kaikki tarvittavat kotihoitovälineet, mm. viilat, kovalakat, kynsiöljyt sekä käsivoiteet.

Materiaalin tai merkin vaihto toiseen

Mikäli haluat vaihtaa akryylikyntesi geelikynsiin, puretaan akryylikynsi kokonaan pois ja geelaus tehdään tai rakennekynsi rakennetaan luonnolliselle kynnelle alusta. Geelit yleensä sopivat toinen toisiinsa, joten merkin vaihto toiseen onnistuu helposti. Eli jos rakennekyntesi on laitettu jossakin toisessa studiossa, voit siirtyä huollattamaan niitä HeavenlyNailsiin.

Pysyvyys

Rakennekynnet pysyvät hyvin. Vain harvoin esiintyy liftaamista eli reunojen nousemista. Tipit voidaan kasvattaa ulos ja jatkaa oman kynnen geelaamisella tai tipit voidaan myös uusia ja saada näin dramaattisempi pituus ja ilme kynteen.

Rakennekynnet eivät ole työkalut

Pysyvyyteen vaikuttaa luonnollisesti se, miten käytät käsiäsi. Mikäli sinulla ei koskaan ole ollut pitkiä kynsiä tai rakennekynsiä, pääset opettelemaan "uusia otteita" eli opettelet käyttämään käsiäsi eri tavoin kuin aikaisemmin.

Käytä hanskoja aina siivotessa tai kun käsittelet kemikaaleja. Käytä hanskoja myös ruoanlaitossa esim. kun käsittelet marinoituja tuotteita (kanaa, lihaa tms), teet puutarhatöitä tai muita "likaisia" töitä.

Viikon takuu ei koske kosmeettisia haittoja, jotka aiheutuvat yllämainituista. Suurin osa rakennekynsiongelmista johtuu yleensä rakennekynsien väärästä käytöstä tai vääränlaisista odotuksista.

Rakennekynsistä luopuminen

Älä koskaan poista rakennekynsiä itse. Anna se työ ammattilaiselle, ettei oma kyntesi vaurioidu. Luonnonkynsi saattaa olla hauraampi rakennekynnen jälkeen, mutta tämä on hyvin yksilöllistä. On asiakkaita, joilla kynsi on ollut rakennekynsien poiston jälkeen yhtä vahva kuin ennen niiden laittoakin.

Rakennekynnet puretaan, kynnet hoidetaan, niihin tehdään manikyyri. Hoidetaan kalsium-aluslakalla ja tehdään kaunis lakkaus.

Parempi vaihtoehto luopua rakennekynnestä on niiden hiljalleen ulos kasvattaminen, eli rakennekynttä lyhennetään, ohennetaan ja kevyesti geelataan kunnes se on kasvanut ulos.