Oriental Spa-käsihoito

Kädet ovat käyntikorttisi. Kauniit ja hyvin hoidetut kädet kuuluvat huoliteltuun ulkoasuun. Ihana aistirikas spa-käsihoitomme on ihana ja rentouttava se tuo myös ylellisyyttä arkeen.

Käsihoidossa käytämme aromaattisia öljyjä. Käsihoito räätälöidään yksilöllisesti neljästä eri elementistä (arabian, indian, oriental, mediterranean) sinun valintasi mukaan.

Käsihoidoissa käytämme laadukasta Comfortzone Aromasoul spa-sarjaa.

Mahdollinen kynsilakka poistetaan, kynnet viilataan muotoon, kynsinauhat pehmitetään ja siistitään. Iho kuoritaan ja iholle levitetään syväkosteuttava naamio, joka pehmittää, kosteuttaa ja ravitsee kättesi ihoa. Kädet kiedotaan lämpimiin kompresseihin ja annetaan lämmön vaikuttaa kääreissä. Naamion jälkeen kädet hierotaan aromaattisella hierontavoiteella. 

Hoitoaika n. 60min.

Oriental SPA-jalkahoito, jalkojen täydelliseen hemmotteluun

 jalkahoito.jpg

HeavenlyNails®n Oriental SPA-jalkahoito on elämys!

Jalkasi nauttivat rentouttavasta, jalkojesi ihoa tasapainottavasta ja tehokkaasti pehmittävästä mineraalisuola-jalokivi kylvystä.

Kovettumat poistetaan, jalkojesi iho kuoritaan ja niille levitetään ihana, ihoa elvyttävä naamio ja lämmin kompressi. Jalkasi rasvataan ihanalla aromaattisella tai tuoksuttomalla öljyllä tai voiteella, valintasi mukaan. 

Jalkahieronnat

Oriental SPA-jalkahoitoon voidaan liittää rentouttava yrtti-/lämpöhieronta tai helposti nestettä kerääville, turpoaville säärille, ihana ja virkistävä eukalyptus hieronta. Oriental Spa-jalkahoidon yhteyteen sopii myös erinomaisesti rentouttava ja tehokas, kehon heijapisteitä käsittelevä hierontapuikolla tehty thai-hieronta. 

Hoitoaika n. 90min

Saapuessasi hoitoihin

Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan n.5min ennen varattua aikaa täyttääksesi asiakastietolomakkeen rauhassa ja jotta hoitokokemuksestasi tulisi mahdollisimman rentouttava sekä rauhallinen. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Suljethan matkapuhelimesi spa-hoidon ajaksi.

Kiitos!