Hiustenpidennykset

Sinetti-
pidennykset

Teippi-
pidennykset

Ompelu-
pidennykset

MAGO-
pidennykset

MAGO-, sinetti-, teippi-, ja ompelu-tekniikalla.

Käytämme vain aitoa Simply Natural®  100% Super Remy-hiusta

Hiustenpidennyksen hintaan kuuluu: Konsultaatio, hiukset, asennus sekä muotoon leikkaus. 

Meiltä saat myös hankittua loistavat hiustenpidennyksille sopivat kotihoitotuotteet: shampoot, hoitoaineet sekä harjat.

Hiustenpidennysten lopullinen hinta määräytyy aina käytettävän hiusmäärän ja siihen kuluvan ajan mukaan. Konsultaatiossa selviää kokonaishinta pidennykselle ja jolloin maksetaan etukäteismaksuna hiusten hinta, sekä konsultaatiomaksu 55€.

Yksi paketti hiusta tuo mukavasti runsautta ja tuuheutta, jo valmiiksi pitkään/pitkähköön hiukseen. Varsinaiseen pidennykseen tarvitaan kuitenkin vähintään kolme pakettia sinettiä tai MAGOA, riippuen hiuslaadusta ja hiusten määrästä. Teippipidennykseen riittää 1-2 pakettia teippihiusta ja yksiväriseen ompelupidennykseen riittää 1 hiusnauha. Tuuhennokset ja pidennykset suunnitellaan/valitaan aina sopivaksi asiakkaan hiuksen pituuteen ja väriin. Tuuhennoksella ei pidennetä hiusta, sillä saadaan hiuksiin luotua runsautta. Konsultaatio, suunnittelu ja leikkaus muotoon (jo olemassa olevaan malliin) sisältyy hintaan.

TAKUU

Simply Natural hiusmateriaaleilla on 3 kk tehdastakuu, kun ne on hoidettu Simply Natural hiuksille valmistetuilla Keune Hair Extension hoitotuotteilla.

Simply Natural tuotteissa on käytetty samoja ainesosia, joita tehdas käyttää tuotannossaan. Käyttämällä Simply Natural hoitotuotteita varmistat niiden virheettömän toiminnan ja 3 kk:n tehdastakuun. Tehdastakuu ei ole voimassa, jos Simply Natural pidennyksiä ei ole hoidettu takuuehtojen tai hoito-ohjeiden mukaisesti. Emme voi taata Simply Natural pidennysten toimivuutta, jos niiden hoidossa käytetään muita kuin Simply Natural hoitotuotteita.

Osa hoitotuotteista voi aiheuttaa hiusten takkuuntumista, kuten rakennepaikkaavat hoitoaineet, pikahoitoaineet tai kalvonmuodostavat tehohoidot (esim. silkkitipat/seerumit). Kemialliset käsittelyt (esim. värjäys/vaalennus) voivat vahingoittaa hiuksen rakennetta. Mahdollisissa ongelmatilanteissa tulee pidennyksen tehneen kampaajan olla yhteydessä asiakaspalveluumme heti ongelman ilmettyä.

SIMPLY NATURAL -HOITOTUOTTEET

Simply Natural Trio -pakkaus

KEUNE HAIR EXTENSION SHAMPOO 250 ML

Mieto, värisuojan sisältävä pidennyshiuksille valmistettu shampoo. Silottaa ja ravitsee hiuksia. Ei vaurioita sinettiä tai teippiä. Käyttö: Levitä hiuspohjaan ja hiero hellävaraisesti. Varo hieromasta pidennystesi latvoja!

KEUNE HAIR EXTENSION CONDITIONER 200 ML

Hellävarainen emulsiopohjainen hoitoaine. Ravitsee pidennyshiuksia ja tekee ne helposti kammattaviksi. Käyttö: Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3 minuuttia. Varo tuotteen joutumista sinetteihin tai teippeihin.

KEUNE HAIR EXTENSION LEAVE-IN SPRAY 125 ML

Hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tekee hiuksista kiiltävät ja helposti kammattavat. Tuote on erinomainen suoja-aine lämpökäsittelyihin sen sisältämän voimakkaan lämpösuojan ansiosta. Käyttö: Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja läpikampaa. Suihkuta tuote 20 cm päästä hiuksista.

SIMPLY NATURAL -PIDENNYSHIUSTEN HOITO-OHJEET

 • Selvitä hiukset vähintään 2 kertaa päivässä. Käytä pidennystesi harjaamiseen vain pidennyksille tarkoitettua Simply Natural pidennysharjaa. Aloita harjaaminen aina latvasta ja etene tyveä kohden. Pitkissä mitoissa (45 – 50 cm) on selvitys hyvä tehdä 4 kertaa päivässä.

 • Käytä Simply Natural pidennystesi hoitoon vain Simply Natural hoitotuotteita. Muut hoitotuotesarjat voivat vahingoittaa pidennystäsi. Simply Natural 3 kk takuu on voimassa vain, kun pidennykset on hoidettu Simply Naturalille valmistetuilla hoitotuotteilla. Simply Natural pidennykset eivät tarvitse mitään erityishoitoja.
 • Pese hiuspohja edestä taaksepäin sormenpäiden avulla ja huuhtele huolellisesti. Älä hiero hiusten tyviosaa tarpeettomasti. Levitä hoitoaine tasaisesti hiuksiin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele hoitoaine huolellisesti hiuksista. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Leave-In hoitoaine hiuspituuksiin.

 • Älä pese hiuksia pää alaspäin
 • Älä sido märkiä hiuksia kiinni
 • Pidennykset tulee aina kuivata ennen nukkumista. Sido hiukset löysälle letille yöksi.
 • Föönatessa käytä kylmäpuhallusta. Lämminpuhallus voi vahingoittaa sinettejä/teippejä ja kylmäpuhallus on hellävaraisempi myös hiuksille.
 • Lämpö ei vahingoita pidennyksiäsi, mutta älä mene saunaan hoitoaine hiuksissasi tai altista sinettejä/teippiä kovalle kuumuudelle.
 • Sido hiukset kiinni, kun menet uimaan. Vältä pidennyshiusten kastumista kloori- tai merivedessä. Pese pidennyksesi huolellisesti uinnin jälkeen.
 • Voit pestä, föönata tai muotoilla pidennyksiäsi mielesi mukaan, mutta kohtele sinettejä / teippiosaa varoen. Muista esikäsitellä Keune Hair Extension Leave-In hoitoaineella, joka suojaa hiusta lämpökäsittelyn aikana!
 • Ongelmatilanteissa ole yhteydessä pidennyksen tehneeseen kampaajaan.

MATERIAALIT

Simply Natural® käyttää vain parhaaseen Super Remy -laatuluokkaan kuuluvia hiuksia,joiden hankinta on eettisesti kestävällä pohjalla.

Simply Natural® -pidennyshiuksia ei kuorita eikä niille tehdä voimakkaita kemiallisia käsittelyjä. Kaikki hiukset desinfioidaan ja vaalennetaan tiettyyn pohjasävyyn, jonka jälkeen ne sävytetään. Kaikkein vaaleimpia sävyjä vaalennetaan yli kuukauden ajan erittäin miedoissa liuoksissa, jotta saamme varmasti aikaan laadukkaan lopputuloksen. Kaikki työvaiheet tehdään käsityönä. Simply Natural -pidennyshius on lähtöisin Intiasta.


ULTRA THIN TEIPPINAUHA

Ultra Thin Teippinauha

30 % ommeltua teippinauhaa ohuempi monofilamentpohja. Pakkauksessa 12 kpl käyttövalmista osiota, joissa on valmiiksi pyöristetyt kulmat. Lisää vain teippi kiiltävälle puolelle

ULTRA THIN TEIPPINAUHA -SÄVYKARTTA

Ultra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin Teippinauha

TEIPPINAUHA

Ultra Thin Teippinauha

Simply Natural® -teippinauhalla voidaan tehdä erittäin nopeita pidennyksiä tai tuuhennuksia. Simply Natural -teippihiuksessa hius on käsin- ommeltu kiinni nauhaan, jolloin nauhan voi käyttää useamman kerran.

TEIPPINAUHA-SÄVYKARTTA

Ultra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin Teippinauha

KONENAUHA

Ultra Thin Teippinauha

Perinteisille ompelu- ja liimapidennysten tekijöille tarjoamme Simply Natural® -konetyönauhat. Yksi nauha riittää keskimäärin yhteen pidennykseen tai useampaan tuuhennukseen. Nauhamitta 150 cm.

KONENAUHA-SÄVYKARTTA

Ultra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin Teippinauha

SINETTI

Ultra Thin Teippinauha

Simply Natural® -sineteissä on enemmän hiuksia kuin monissa muissa kilpailevissa järjestelmissä. Jopa niin paljon, että suosittelemme halkaisemaan jokaisen sinetin aina vähintään kahteen osaan. Simply Natural® -sinetissä hiukset ovat aina suorassa. Sillä varmistetaan, että hiuksia ei mene poikki sinettiä leikatessa. Sinettihiusta on saatavilla myös kiharaisina rajoitetusti. Pakkauksessa 25 sinettiä, raitasävyissä 10 sinettiä / paketti.

SINETTI-SÄVYKARTTA

Ultra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin TeippinauhaUltra Thin Teippinauha

simply_natural_logo.jpg