Vartalohoidot

Vartalon hoito ei ole vain pelkän ihon ulkonäön hoitamista, vaan vartalon hoitaminen kuuluu suurena osana kokonaisvaltaiseen kauneuteen.

Vartalon iho peitetään vaattelilla eikä vartalon hoitamiseen kiinnitetä läheskään aina sen ansaitsemaa huomiota. Siitä huolimatta vartalon ihon ja lihasten kunto näkyy ulkoisessa olemuksessa sekä hyvinvoinnissamme. 

Vartalon alueella voi olla häiritsevää karvoitusta tai esim. kosmeettista selluliittia. Iho voi olla kuiva tai lihakset saattavat olla veltostuneet. Kosmeettisin keinoin voimme kuitenkin ehkäistä ja hoitaa muutoksia sekä tukea kehon hyvinvointia.

Vartalon ihoa on hoidettavana lähes kahden neliömetrin verran eli monin verroin enemmän kuin esim kasvojen, käsien tai jalkojen alueella.

HeavenlyNails®n vartalohoidot

on suunniteltu kehon sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin.

Olemme panostaneet vartalohoidoissamme kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin. Tarjonnassamme on sekä kehoa sisäisesti tukevia puhdistushoitoja (Aqua Detox) kuten myös ulkonäköä kohentavia selluliitin poistoon suunnattuja vartalohoitoja (Body Strategist) että aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa tehostavia hoitoja (presso/lymfasukka).

Saapuessasi hoitoihin

Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan n.15min ennen varattua aikaa täyttääksesi asiakastietolomakkeen rauhassa ja jotta hoitokokemuksestasi tulisi mahdollisimman rentouttava sekä rauhallinen. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Kunnioitathan muiden vieraittemme rauhaa sulkemalla matkapuhelimesi hoitojen ajaksi.

Kiitos!