Karvanpoisto sokerilla tai vahalla   

Sokerointi on antibakteerinen ja antiseptinen karvanpoistomenetelmä jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi voidaan turvallisesti tehdä koko vartalolle, myös herkimmille alueille. Tuloksena on karvaton, silkkinen ja pehmeä iho... Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.

Sokeroinnin historiaa

Jo Kleopatran aikana valmistettiin sokerista massaa, jota käytettiin karvanpoistoon. Taito on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja on edelleen samanlaisena käytössä Lähi-idän maissa. Sokeria on perinteisesti käytetty myös Pohjois-Afrikassa sekä kaukoidässä.

Luonnollisesti luonnosta

Sokeritahna on 100%:sti luonnollista ainesosista valmistettu, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Siinä ei ole mitään lisä- tai kemiallisia aineita. Se on täysin myrkytön ja ei-allergisoiva tuote. Se on niin luonnollista, että voisit vaikka syödä sitä. Sokeritahna koostuu vedestä, glukoosista, arabikumista ja sitruunamehusta.

Makea tapa poistaa ihokarvoja

Sokeroinnissa on tärkeää, että sokeri pääsee ihohuokoseen poistaen lyhyimmätkin karvat. Sokeri levitetään aina vastakarvaan ja poistetaan myötäkarvaan eli karvan luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti. Näin ihokarvojen poistaminen aiheuttaa huomattavasti vähemmän arsytystä, kipua ja karvan katkeilua kuin perinteinen karvanpoistomenetelmä tai epilointi.

Juuri tämän oikean tekniikan avulla saadaan poistettua iholta myös kuollut ihosolukko, jolloin tuloksena on terve ja pehmeä, sokerilla kuorittu, karvaton iho. Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille ja karvoille.

Sokerin etuja

Sokeri on luonnontuote eikä siinä ole allergisoivia aineita.
Sokeroinnissa karvat poistetaan kasvusuuntaan, joten sisäänkasvaneita karvoja ei juurikaan ole. Karva ei katkea, eikä karvatuppi tulehdu herkästi. Iho pysyy karvattomana pidempään koska karvankasvu hidastuu. Sokerilla voidaan poistaa jopa alle 2mm pituista karvaa.
Sokeri ei riko ihoa eikä se tartu eläviin ihosoluihin, joten intiimialueelta karvanpoisto on kivuttomampaa. Sokerointi on hygienista.

Huomioi tämä tullessasi sokerointiin

Älä kuori ihoa päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä äläkä hoitoa seuraavana päivänä.

Saapuessasi sokerointiin

Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan n.5 min ennen varattua aikaa mahdollista peseytymistä/siistiytymistä varten. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Suljethan matkapuhelimesi hoidon ajaksi.

Kiitos!

Hoidon jälkeen

Jos ihosi punoittaa ja tuntuu kuumalta ja/tai kutisevalta heti hoidon jälkeen, se johtuu lisääntyneetä verenkierrosta hoidettavalla alueella. Kaikille ei tällaista reaktiota tule lainkaan tai se saattaa tulla pidemmänkin ajan kuluttua. Tällaiset reaktiot ovat normaaleja niin kauan, kuin punoitus häviää muutaman tunnin sisällä.

Vältä lämpöä (kuuma kylpy, solarium, auringonotto tai sauna). Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen. Vältä tiukkoja vaatteita ja voimakasta liikuntaa heti hoidon jälkeen.

Sisäänkasvanut karva

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin saatat tuntea ihosi kutiavaksi ja ihoon voi tulla näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tällaisille reaktioille.

Brassi eli Brasilialainen tai LA-karvanpoisto 

Tullessasi Brasilialaiseen tai LA-karvanpoistoon suorita hygieniasyistä huolellinen pesu ennen karvanpoistoa. Hoitolassamme on tähän mahdollisuus.

Karvanpoisto vahalla

Vahaus on perinteinen tapa poistaa ikäviä ihokarvoja. Se on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä monella kehon alueella. Lämminvahalla on ihokarvojen poisto siedettävää, myös ihon herkemmillä alueilla. Erinomaisen tarttumiskyvyn ansiosta lämminvahalla voidaan poistaa jopa 5mm pitkät karvat. Parhaimmillaan vahaus on vähemmän herkillä alueilla kuten jalat ja selkä. Se on laajoilla ihoalueilla monasti nopeampi karvanpoistotapa kuin sokerointi. Vaha levitetään myötäkarvaan ja poistetaan vastakarvaan, ja toisinaan se on paremmin sopiva karvanpoistotapa kuin sokeri, varsinkin silloin kun karva on hyvin haurasta.

Vahauksella iho pysyy sileänä useita viikkoja. Suosittelemme poistoväliksi 4-5 viikkoa.

Poistattaessasi säännöllisesti ihokarvoja, niiden laatu ja kasvu heikkenee. Karvat kasvavat yhä huomaamattomampina ja pehmeämpinä. Karva kasvaa hentoisena, joten voit sanoa hyvästit kutiavalle sängelle. Vahauksella voimme poistaa lyhyimmillään n. 5mm pitkää karvaa, sokerilla jopa vain 2mm pitkää karvaa.

Säännöllinen vahaus (kuten myös sokerointi) heikentää karvankasvua ja tulee kerta kerralta hellävaraisemmaksi.

HeavenlyNailsin hinnat karvanpoistoon sokerilla tai vahalla on samat.

Saapuessasi vahaukseen

Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan n.10 min ennen varattua aikaa mahdollista peseytymistä/siistiytymistä varten. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Kunnioitathan muiden vieraittemme rauhaa sulkemalla matkapuhelimesi hoitojen ajaksi.

Kiitos!

Hoito-ohje depiloinnin jälkeen

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen auttavat ehkäisemään tukoksia, jotka voivat johtaa karvojen sisäänpäin kasvuun.

Kuori ja kosteuta ihoasi hoitojen välisenä aikana, ihosi muuttuu huomattavasti kauniimmaksi ja terveemmäksi väriltään ja karvojen sisäänkasvuongelmat helpottuvat jo 3-6 hoidon jäkeen. HeavenlyNails® Hoitolasta voit hankkia kuorintahanskat ja ihollesi ihanat kosteusvoiteet.

HUOM! Älä kuori ihoa päivää ennen karvanpoistoa, depilointipäivänä äläkä hoitoa seuraavana päivänä, jottei ihosi herkistyisi!

Jos kasvoistasi on poistettu karvoja: Vältä ihohuokosia tukkivaa kosmetiikkaa ja suojaa ihosi huolella auringolta.

HUOM! Älä käytä deodoranttia 12 tuntiin kainaloiden depiloinnin jälkeen.

Säännöllisellä karvanpoistolla karvankasvu hidastuu ja karva alkaa kasvaa yhä vain hentoisempana eikä siis ikävänä sänkenä.