Jane Iredale Mineraalimeikit     top.jpg

Jane Iredale on laadukas ja hoitava, ihohuokosia tukkimaton mineraalimeikki ihosi päivittäiseen suojaukseen sekä hoitoon. Mineraalimeikki soveltuu kaikille ihotyypeille.

Jane Iredale meikkituotteet ovat puhtaita mineraaleja ilman haitallisia täyte- tai sidosaineita, kuten talkkia, nailonia, akryylia tai mineraaliöljyjä. Niissä ei myöskään ole käytetty synteettisiä säilöntäaineita kuten parabeeneja eikä niissä käytetä nanotekniikkaa. Tuotteiden loistavat ominaisuudet perustuvat ihoa parantaviin ja hoitaviin ainesosiin.

Tuotteet ovat erityisesti kehitetty peittämään ihon ongelmia, ilman bakteereja kasvattavia ainesosia. Suojakerroin UVA/UVB SPF20 on korkea. Meikin hoitavuus perustuu farmakologisen tason mineraaleihin, kuten titaanioksidiin sekä sinkkioksidiin. Uusina raaka-aineina käytettävät, merestä saatavat mineraalit sekä Omega3 rasvahappo pitävät yllä ihon kosteustasapainoa.

Näistä syistä myös plastiikkakirurgit ja ihotautilääkärit ovat löytäneet  Jane Iredale -meikkisarjan ja ovat alkaneet suositella sitä asiakkailleen. Jane Iredale on voittanut seuraavia arvostettuja palkintoja: Emmy-palkinnot vuosina 2001 ja 2002 (Daytime Emmy for Outstanding Achievement for Makeup in Drama Series), National Health and Beauty-lehden paras meikkisarja palkinto 2005.

Myös teatteri- ja telkkariväki ovat löytäneet Jane Iredalen. Sarja on käytössä esim. Helsingin Kaupunginteatterissa, Kansallisteatterissa ja TV4:lla, sekä useissa kauneusalan oppilaitoksissa.

Miksi valita Jane Iredale?

Meikkipohjissa on luonnollinen, upea peitto eikä ne tahraa tai valu juonteisiin.

Peitepohjien suojakerroin on SPF20. Ne ovat hypoallergeenisia, eivätkä ne tuki ihohuokosia. Meikkivoide, puuteri, peiteväri sekä aurinkosuoja ovat kaikki samassa tuotteessa. Värivalikoima on loistava ja jokaiselle löytyy sopiva sävy. Hoitaa ihoa, hylkii hyvin vettä, Ei haitallisia täyte- tai sidosaineita eikä synteettisiä säilöntäaineita.

Tuotesarja ainesosineen löytyy Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämästä allergiaportaalista. 

Lue lisää Jane Iredalen synnystä ja historiikistä TÄSTÄ

img_3659.jpg