[ comfort zone ] Hoitomenut

Hydramemory – Syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille 

Erityisesti kuivuudesta kärsivälle iholle, auringonoton jälkeen ja ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Kasvojen, kaulan ja dekolteen ihosta tulee kosteutettu, ravittu ja silkkisen pehmeä. Hoito palauttaa ihon napakkuuden ja kirkkauden. Tuotteet sisältävät runsaasti hylauronihappoja, jotka saavat ihon kosteustasapainon palautumaan. Hoitoon kuuluu rentouttava sivellinhieronta.

Recover touch  - Antioksidanttinen vitamiinihoito vaurioituneelle iholle

Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito on voimakkaasti palauttava ja tarkoitettu väsyneelle ja stressaantuneelle, aikuiselle iholle. Hoidon tehokkaat aktiiviaineet suojaavat ihoa hapettumiselta, korjaa syntyneitä vaurioita ja ravitsee ihoa syvältä. Hoidon aikana tehdään Comfort Touch-hieronta, jossa käsitellään kasvojen lisäksi myös hartiat, dedoltee ja päänahka.

Remedy – Rauhoittava ja suojaava kasvohoito

Vahvistava, kosteuttava, tasapainottava ja suojaava hoito herkälle ja hauraalle iholle, jossa on couperosaa, hauraita hiussuonia, punaisuutta tai rosaceaa. Sopii myös rauhoittavana hoitona aktiiviselle acne-iholle. Hillitsee kuumotusta sekä ärsytystä välittömästi. Hoito tehdään hajustamattomilla tuotteilla.

Active pureness – Puhdistava ja tasapainottava hoito

Syväpuhdistava hoito, erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Hoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Hoidossa voidaan käyttää kahta erilaista naamiota, joten se sopii hyvin sekä öljyiselle ja epäpuhtaalle että herkälle sekaihollekin.

Double Peel - Uudistava alfa-hydroksihappohoito

Sopii kaikille ihotyypeille. Alfahydroksidihapot sekä tehokkaiden aktiiviaineiden yhdistelmä toimii tehokkaasti ja tuo iholle välitöntä raikkautta ja heleyttä. Tulokset ovat välittömiä ja selvästi nähtävissä: iho on kiinteämpi, napakampi ja heleämpi. Hoito voidaan räätälöidä joko nuoremmalle tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle väsyneelle ja hehkua kaipaavalle iholle. Kuorinnan teho valitaan aina asiakkaan ihon mukaan.

Active Lift - Kiinteyttävä

Sopii ikääntyneelle iholle, jossa on juonteita, kiinteyden ja täyteläisyyden puutetta. Active Lift hoito pitää sisällään erikoiskasvonaamion sekä kohottavan kasvohieronnan. Hieronnassa käsitellään myös decoltee, hartiat sekä päänahka.

Deluxe Lift – Kohottava 

on oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa on uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito kiinteyttää ja ravitsee ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää syviä uurteita ja pienempiä juonteita. Deluxe lift sisältää Double peel -kaksoiskuorinnan hedelmähapoilla ja C-vitamiinilla, erikoisnaamion sekä erityisen kohottavan hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka saavat hoidon aikana hieronnan. Tässä hoidossa voidaan toinen kuorinta tehdä myös silmänympäryksille, jos halutaan (tämä kuuluu hoidon hintaan). Silmänympärysten hoitoa voi täydentää vielä lisäpalveluista löytyvällä eye patch -naamiohoidolla.