[ comfort zone ] Hoitomenut

Recover touch  - Antioksidanttinen vitamiinihoito vaurioituneelle iholle

Vitamiinirikas antioksidanttinen hoito joka suojaa ihoa hapettumiselta, korjaa syntyneitä vaurioita ja ravitsee ihoa syvältä. Hoito on voimakkaasti palauttava ja on tarkoitettu väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Valittavanasi on 60min täydellinen kasvohoito tai 30min express pikakasvohoito.

Hydramemory – 24h syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille 

Välitön sekä pitkäaikainen kosteutus. Vahvistaa ihon suojaavaa kerrosta ja tukee optimaalista kosteuden jakaantumista ihosoluihin sekä niiden ympärille. Ihosi on näkyvästi pehmeämpi, sileämpi ja kirkkaampi. Valittavanasi on 60min täydellinen kasvohoito, mutta Hydramemoryn saa myös 30min express pikakasvohoitona.

Remedy – Rauhoittava, kosteuttava ja suojaava kasvohoito

Vahvistava, tasapainottava ja suojaava hoito herkälle ja hauraalle iholle, jossa on couperosaa, hauraita hiussuonia, punaisuutta tai rosaceaa. Sopii myös rauhoittavana hoitona aktiiviselle acne-iholle.

Active pureness – Unisex, puhdistava ja tasapainottava hoito

Syväpuhdistava hoito, erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle. Hoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Koska hoidossa voidaan käyttää kahta erilaista naamiota, sopii hoito hyvin sekä öljyiselle ja epäpuhtaalle että herkälle sekaihollekin.

Sublime Skin - kohottava, täytelöittävä ja nuorentava kasvohoito

Hoito, joka kohottaa ihoa näkyvästi, ilman kirurgiaa. Alfahydroksidihapot sekä tehokkaiden aktiiviaineiden yhdistelmä toimii tehokkaasti ja tuo iholle välitöntä raikkautta ja heleyttä. Tulokset ovat välittömiä ja selvästi nähtävissä: iho on kiinteämpi, napakampi ja heleämpi. Kasvot saavat tehokkaan anti-age-hoidon peel boosterin sekä delicate/intensive peel:n yhdistelmähoitona. Hoito on Deluxe lift-hoito ja sen kesto on 75min.

Absolute Pearl - tasoittaa ihon sävyä, tekee siitä valovoimaisen, säteilevän ja kirkkaan.

Hoito, joka saa ihosi hehkumaan. Absolute Pearl-hoito tekee ihosta harvinaisen helmen lailla hehkuvan ja täydellisen. Useisiin eri käyttötarkoituksiin suunnatut tuotteet tuovat avun sammuneeseen ja huonosti hengittävään ihoon, iholäiskiin sekä hyperpigmentaatioon. Palauttaa ihon värisävyn, kirkkauden sekä luonnollisen kosteustasapainon. Häivyttää jo olemassa olevia pigmenttimuutoksia sekä estää uusien syntyä. Sopii erinomaisesti morsiamille sarjahoitona ennen häitä.