Pedique - varpaankynsien geelaus

varpaat_ja_lilja.jpg
Pedique eli varpaankynsien geelaus tarkoittaa oman kynnen päälle tehtävää vahvistusta, UV-kovetteisella kertageelillä. Kynteen ei lisätä pituutta ja geelikerros on ohut, joten lopputulos on käytännöllinen ja miellyttävä. Varpaankynsiä voidaan koristella kuten rakennekynsiäkin. Luonnollisesti suosituimpia ovat erilaiset ranskalaiset lakkaukset sekä litteät koristeet, jopa "timantit".

Hyvin hoidetut, pehmeät jalat ovat tärkeät. Varsinkin kesäaikaan, jolloin kävellään avonaisilla sandaaleilla tai jopa ilman kenkiä. Varpaankynsien geelauksella kynsistä tulee vahvemmat sekä tasaisemmat ja lisäksi geelillä voidaan peittää varpaankynsien keltaisuutta tai muita värivirheitä.

Kynsilakka pysyy hoidetuilla kynsillä pitkään, mutta myös geelatut, lakkaamattomat kynnet ovat huolitellun näköiset. Suosittua on laittaa varpaankynsille ranskalainen lakkaus eli valkoinen kärki, joka tekee kynsistä entistä kauniimmat ja hyvin hoidetun näköiset.

Geelaus kestää varpaissa siistinä, oman kynnen kasvusta riippuen, noin 1-2 kuukautta. Tämän jälkeen geelatut kynnet voi joko huollattaa tai kasvattaa pois. 

Huollossa kynnet lyhennetään, ohennetaan ja siistitään, kynsinauhat hoidetaan, kuten ensimmäiselläkin kerralla, jolloin tulos on jälleen uudenveroinen. Kun tarkoituksena on luopua varpaankynsien geelauksesta, kannattaa kynnet lyhentää ja ohentaa viilaamalla, jolloin uloskasvattaminen on huomaamattomampaa. Kynsilakka ei vahingoita geeliä, mutta kynsilakanpoistoaineen on suositeltavaa olla asetonitonta.

Huom!

Käytämme jalkoihin tehtäviin hoitoihin niille erikseen varattuja välineitä, jotka  välittömästi desinfioidaan huolellisesti jokaisen asiakkaan jälkeen. Tästä huolimatta emme valitettavasti voi käsitellä sairaita jalkoja. Mikäli jaloissasi on syyliä, sientä tai muuta poikkeavaa hoidathan ne kuntoon ennen tuloasi.

Mitä HeavenlyNailsin Pediqueen kuuluu?

  • Jalat desifioidaan
  • Kynsinauhat siistitään, kynnet lyhennetään ja muotoillaan
  • Geelin levitys ja kovetus
Pediqueen voidaan hyvin liittää HeavenlyNailsin ihana, kokemuksellinen SPA-jalkahoito.