Aromahieronta

Kaukaisten maiden tuoksut ja maut ovat kuin kutsuhuuto aistinautintorikkaalle luonnolle sekä tuhatvuotisille kulttuureille, jotka ovat tehneet kauneudenhoidosta taidetta. Muinaiset hierontatekniikat palaavat elämään ainutlaatuisessa aromaattisessa hieronnassa. Aromaattiset kynttilät ja hieronnan jälkeen tarjoiltava yrttitee tekevät jokaisesta hetkestä unohtumattoman aistimatkan. 

Oriental

Hieronta, joka on saanut inspiraationsa tuina-hieronnasta, kiinalaiseen lääketieteeseen pohjaavasta hoidosta. Tämä hoito tasapainottaa meridiaanien energiavirtoja, sillä siinä stimuloidaan akupisteitä. Verenkierto tehostuu, lihakset rentoutuvat ja psykofyysinen tasapaino saavutetaan.

Mediterranean

Tämä hierontatekniikka perustuu veden voimaan ja hellävaraisuuteen. Se saa inspiraationsa välimeren kulttuurien lämmöstä ja eloisuudesta. Hoitajan kädet liikkuvat asiakkaan iholla aaltojen tavoin ja poistavat keholta nesteitä ja turvotusta. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja kiinteyttää.

Indian

Hoito pohjautuu ayurvedan ikiaikaiseen perimätietoon. Hieronta yhdistää kehon, mielen ja sielun ja vie ne miellyttävälle aistimatkalle. Henkinen ja fyysinen olemus löytävät tasapainon ja rentoutuksen.

Arabian

Hoito on saanut inspiraationsa intensiivisestä ja hellästä autiomaarunoudesta. Hieronnassa kunnioitetaan berbeerien ja tuareg-heimon perintöjä. Hoito rentouttaa, helpottaa henkistä väsymystä ja stressaantunutta mieltä.

aromasoul_comfortzone.jpg