Mikroneulaus 

Mikroneulaus-terapiaa käytetään anti-aging hoidoissa, aknearville, raskausarville sekä muille arville. Kasvojen ja kaulan alueen juonteille ja rypyille sekä auringon vahingoittamalle iholle. Sillä voidaan hoitaa hyperpigmentaatiota sekä arpijuovia ja siitä saadaan apua myös hiustenlähtöön sekä miehille että naisille.

Mikroneulaus ihon ongelmiin

Mikroneulaus on tehokas hoito iho-ongelmille, kuten ikääntymisen merkit (rypyt, juonteet), arvet (akne, raskaus, selluliitti, kirurgiset toimenpiteet), hyperpigmentaatio.

Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, mikrokuorinta tai kemiallinen kuorinta ja aivan yhtä tehokasta kuin muut ei-kuorivat hoidot, kuten IPL, CO2-laser ja fraxel-laser, mitä tulee näiden menetelmien kykyyn stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja siten siis paksuntaa ihoa ja näin ollen madaltaa ryppyjä ja tasoittaa arpia.

Täydellinen imeytyminen

Mikroneulausrullassa on 540 erittäin kapeaa neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. 

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon.

Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset oat myös osoittaneet, että neulaus paksuntaa ihoa tasaisemmin ja nopeammin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät, kuten IPL- tai muut hoidot.

Mikroneulauksen kolme tärkeintä etua:

 • Vallankumouksellista, se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot, lisäämällä kollageenintuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.
 • Tehokasta: Vähintään yhtä tehokasta kuin laser-hoito, IPL- tai muut konehoidot, mutta edullisempi.
 • Turvallista: Veitsetön ja ei-kuorivat tarkoittavat myös anteeksiantava ja ihoystävällinen hoito. Iho palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaallinen.

Milloin Mikroneulaus?

 • Ihon jäntevyyden ja elastisuuden parantamiseen
 • Ikäryppyihin ja juonteisiin
 • Auringon vaurioittamalle iholle
 • Ikä-ja pigmenttiläiskiin
 • Suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle
 • Kuivalle iholle
 • Arpien häivyttämiseen(akne)

Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Sarjahoitona

Iho on huomattavasti kirkkaampi, tasaisempi, pehmeämpi ja uudistuneemman näköinen jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan kuuden kerran hoitosarjalla. Sarjahoitoja suositellaan n 3-4 viikon välein.

Mikroneulaus Kotihoito-ohjeet

Mikroneulauksen jälkeen on vältettävä kosketusta ihoon. Älä koske ihoon kahteen (2) tuntiin hoidon jälkeen. Käsissä saattaa olla bakteereita, jotka saattavat aiheuttaa infektioita.

Samana päivänä on vältettävä

 • välittömästi hoidon jälkeen koskettelua hoidetulle alueelle
 • hikoilua esim. jumppaa
 • iholle ei laiteta hoitotuotteita eikä meikkiä samana päivänä
 • vältettävä aurinkoa
 • saunaa, höyryä

Seuraavana päivänä voit laittaa normaalit hoitotuotteet sekä meikkiä normaalisti. 

Ihon kostetuttaminen mikroneulaushoitojen jälkeen on tärkeää

Herkkyys ja ihon punoittaminen hoidon jälkeen

Saatat kokea hoidon jälkeen ihon herkistymistä erilaisille tuntemuksille. Nämä ovat merkkejä siitä, että mikroneulat ovat läpäisseet ihon ylimmän kerroksen. Iho voi myös punoittaa. Ihon punaoitus on toisilla lievempää, toisilla saattaa olla voimakastakin.

Neulauksen reiät umpeutuvat täysin 15-60 minuutissa ihosta riippuen. Ihon punoitus häviää normaalisti muutamassa tunissa hoidon jälkeen. Ihon pitäisi tuntua normaalilta viimeistään seuraavana päivänä.

Mikroneulaus ja kosmetiikka

Mikroneulausrulla on ihonhoidon väline, joka väliaikaisesti rei'ittää ihon ylimmän kerroksen.

Suosittelemme hoitojen yhteydessä käytettäväksi vain ihonhoidon ammattilaisen valitsemaa kosmetiikkaa. Syy on hyvin yksinkertainen. Useimmat ihonhoitotuotteet ovat harmittomia ehjälle iholle käytettynä. Kun neulaushoidossa ihoon tehty suoria kanavia ihon alempiin kerroksiin, voi tuote aiheuttaa ennalta-arvaamattoman reaktion.