Vartaloa muokkaavat hoidot

Vartalon ihoa tasapainottava ja kiinteyttävä, luonnonmukainen vartalohoito - Nutritional

Tasapainottava vartalohoito
Kiinteyttää, elastisoi ja kosteuttaa ihoa sekä antaa iholle antioksidanttisia tehoaineita. Tuoreet kurpitsan solut sekä tomaatti-, artisokka- sekä punajuuriuute toimivat tehokkaasti ja lempeästi.
 

Nesteitä poistava intensiivihoito selluliitille  - Refiner 

Selluliitin intensiivihoito
Antaa iholle happea ja mineraaleja sekä poistaa kehosta nesteitä ja tehostaa lipolyysiä. Poistaa nesteistä, alkavaa selluliittia ja appelsiini-ihoa. Sopii myös herkkäihoisille. Kudos kiinteytyy ja napakoituu. Selluliitti vähenee näkyvästi ja vartalon siluetti muokkautuu.
 

Muokkaava intensiivihoito tiiviille selluliitille  - Cellulite remodeller  

Kaksivaikutteinen selluliittihoito
Intensiivihoito tiiviille selluliitille, johon yhdistyvät paikalliset rasvakertymät. Lämpövaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa, jolloin aktiiviaineet pääsevät imeytymään tehokkaasti ja lipolyysi tehostuu. Hoitoa ei suositella verisuoniongelmista tai kilpirauhasongelmista kärsiville eikä raskaana oleville.
 

Kiinteyttävä ja hoikentava levähoito vartalolle - Cellulite algae treatment 

Kiinteyttävä ja hoikentava
Tehokas hoito, jossa yhdistetään levien ja muiden aktiiviaineiden vaikutus selluliitin hoitamiseen. Aineenvaihdunta ja lipolyysi tehostuvat, keho hoikistuu ja kiinteytyy ja kudos saa happea ja mineraaleja.
 

Kuona-aineita poistava ja hoikentava mutahoito vartalolle - Monticelli mud

Hoikentava mutahoito
Poistaa keholta kuona-aineita ja hoikentaa vartaloa sisältämiensä luonnon aktiiviaineiden, Monticellin lähdeveden ja eteeristen öljyjen ansiosta. Comfortsauna-laite tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ja lisää hoidon tehokkuutta. Näkyvä kehon rasvakudoksen muokkautuminen sekä nesteiden ja kuona-aineiden poistuminen kehosta. Kehon jännitystilat helpottavat ja ihosta tulee kiinteä ja raikas.
 

Tasapainottava ja puhdistava vartalohoito - Detoxifying mud therapy 

Puhdistava mutahoito
Tasapainottava ja puhdistava hoito, joka kiihdyttää kehon aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja hoikentaa. Iho kiinteytyy, pehmenee ja saa mineraaleja, minkä lisäksi verenkierto, aineenvaihdunta ja lymfakierto tehostuvat.
 

Kuona-aineita+nesteitä poistava käärehoito selluliittiin (sis. Imupainehieronta) - Body resource 

Kääreselluliittihoito 
Eteerisiin öljyihin sekä kuonan- ja nesteenpoistoon perustuva selluliittihoito. Turvotukset vähenevät ja lipolyysi tehostuu. Hoito voidaan tehdä kääreiden, pressoterapian ja/tai comfortsaunan kanssa asiakkaan tarpeiden mukaan. Iho uudistuu ja keho saa happea, minkä lisäksi nesteet poistuvat ja siluetti muotoutuu kauniimmin. Koko keholle jää miellyttävä hyvänolon tunne.