Esittely

Kauneuskeskus Day Spa HeavenlyNails on Kokonaisvaltaista Kauneutta, täyden palvelun Kauneuskeskus Helsingin Puistolassa.

Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttaviin kauneus- ja spa-hoitoihin sekä erilaisiin wellness-hierontoihin. Palvelemme myös miehiä.

Kauneuskeskuksessa on useita rauhallisia hoitohuoneita. Himmeä, tunnelmallinen valaistus, rentoutusmusiikki sekä eteeristen öljyjen ja yrttien tuoksu, jotka kutsuvat sinua - Toinen Maailma, jossa sielusi lepää ja kehosi nauttii kokonaisvaltaisesta rentoutumisesta. Hoitolamme on hiljainen ja rauhallinen keidas keskellä kiireistä, urbaania elämää. Meillä aika pysähtyy ja hetki on vain sinun!

Puistola sijaitsee erinomaisten, nopeiden kulkuyhteyksien päässä kaikkialta pääkaupunkiseudulta; Helsingin keskustasta junalla (15min), Hki-Vantaa lentoasemalta (15min) sekä pääkaupunkiseudun lähialueilta pääset hoitolaamme valtaväyliä pitkin nopeasti ja vaivattomasti. Kauppakeskuksesta löytyvät maksuttomat parkkitilat.

Kokonaisvaltaiset kauneuspalvelut

anni.jpgKosteuttavat, puhdistavat, kirkastavat ja heleyttävät sekä anti-age-kasvohoidot.
Ihoa uudistavat happohoidot kasvojen iholle.
Tehokkaat, vartaloa muokkaavat hoidot.
Puhdistavat vartalohoidot
Tunnelmalliset ja rentouttavat SPA-hoidot kasvoille ja vartalolle
Klassista sekä Wellness-hierontaa
SPA käsi- ja jalkahoidot sekä rakennekynnet ja pediquet
Kestopigmentoinnit ja ehostukset sekä laadukkaat ripsipidennykset sekä kulmakarvojen tuuhennukset.
Hampaiden hellävaraiset valkaisut.

Hiustenpidennyksiä toteutamme useilla eri tekniikoilla: MAGO-, sinetti-, teippi- ja ompelu. 

Erikoissairaanhoitaja tarjoaa kaksi kertaa kuukaudessa Restylane- sekä Azzalure-hoitoja.

Yksityistilaisuudet, yrityistilaisuudet sekä kurssit yksilöllisesti

Polttarit, parihieronnat, naistenillat, syntymäpäivät, hemmottelupäivät, stailaus, ihonhoidon ohjaus, meikkikurssit, iloiset teemabileet, suihkurusketus tai ripsipidennysbileet.

Tarjoukset yksityis- tai yritystilaisuudesta mielellään sähköpostitse: heavenlynails(at)welho.com

Ekologisuus ja eettisyys

Korkea laatu, ekologisuus sekä eettisyys on meille tärkeää ja olemme valinneet hoitolassa sekä hiuspalveluissa käyttämämme tuotteet sekä suunnitelleet tarjoamamme palvelut tämän ajatuksen mukaan.

Maksutavat

Kauneuskeskuksessa käy kaikki pankki ja luottokortit, myös Diners ja Amerikan Express. Meillä on myös Joustoraha-rahoitusmahdollisuus kalleimmissa hoidoissa/hoitosarjoissa. Voit maksaa ostamasi palvelut/tuotteet itse valitsemissasi erissä tai 14 päivän korottomalla maksuajalla.

Tervetuloa hemmottueluhoitoihin!