Kasvohoidot

ComfortZone SPA-Hoitomenut

Ihon mekaaninen puhdistus +
korkeataajuus

Mikroneulaus

Pikakasvohoito

Timanttihionta

Kasvohieronta

Silmänympärys
-hoidot

[ comfort zone ]

Perustettiin vuonna 1996 Davines Groupin ihonhoitosarjaksi. Davines Group on Bollatin perheen, vuodesta 1983 saakka, Italian Parmassa toiminut yritys.

Sarjan tieteellistä kehitystä johtaa Davide Bollati, farmaseutti ja kosmetiikan erikoisasiantuntija, omistaja ja visionääri.

Oma tuotekehityslaboratorio sekä tuotanto- ja laatukontrolli takaavat tehokkaat raaka-aineet sekä ainutlaatuisen kokoelman tuotteita ja hoitoja, joiden takana on monikulttuurinen, dynaaminen ja työhönsä intohimoisesti suhtautuva tiimi.

Arvot

Meille on tärkeää tieteellisiin innovaatioihin ja holistiseen lähestymistapaan nojaava tuotekehitys. Tulokset ovat kaiken perusta

Haluamme, että kaunis, turvallinen ja tyylikäs design vetoaa tunteisiin, ja tuotteet sekä hoidot voi tuntea kaikilla aisteilla. Pyrimme stressiä laukaisevaan mielen ja kehon yhteyteen Tarjoamme aikaa säästäviä ja näkyviä tuloksia antavia tuotteita sekä hoitoja niitä arvostaville "urbaaneille" asiakkaillemme. Luova, monikulttuurinen tiimimme suunnittelee ja tekee tuotteemme Italiassa.

Olemme kehittäneet tuotteemme erityisesti korkealuokkaisiin SPA-hoitoloihin ja kauneussalonkeihin ympäri maailmaa. Painotamme Davines Groupin eettisiä arvoja ja kestävää lähestymistapaa. Tarjoamme uniikin lähestymistavan ihonhoitoon, minkä mukaan iho peilaa henkistä ja fyysistä terveydentilaamme. Tarjoamme näkyviä tuloksia, jotka nojaavat kauneuteen ja hyvinvointiin perustuvaan strategiaamme.

Tieteen ja tunteen lähentäminen

Tieteellisiin innovaatioihin ja holistiseen lähestymistapaan nojaava tuotekehitys, perustuen aina tuloksiin. Tunteisiin vetoavat, tulokselliset, turvalliset, tyylikkäät ja aisteja ruokkivat hoidot sekä tuotteet. Tutkijoiden, kosmetologien ja ihoterapeuttien asiantuntevat, hoitavat kädet, jotka luovat tilan, jossa asiakas voi uudistua rauhassa. Aikaa säästäviä, tuloksellisia tuotteita ja hoitoja urbaaneille asiakkaille. Ainutlaatuinen lähestyminen ihonhoitoon, joka pitää ihoa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin peilinä Välittömiä tuloksia, tukien pitkäaikaista ja kestävää kauneutta ja hyvinvointia.

Tiede: Tieteellinen lähestyminen yhdistettynä tunteeseen, oma tuotekehityslaboratorio ja tuotekehittelykomitea.

Sielu: Tuomme 'sielun' kaikkeen tekemiseemme, kestävä kehitys ja etiikka pohjautuvat Carta Etica-julistukseen.

Hyvinvointi: Konkreettiset ratkaisut ja tulokset edistävät pitkäikäisyyttä ja ikääntymisen ennaltaehkäisyä.

Italia: Italialainen tyyli, monikulttuurinen tausta.

lisätietoa sarjasta suomenkielisillä nettisivuilta http://www.comfortzone.it/fi

Saapuessasi hoitoihin

Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan n.5min ennen varattua aikaa täyttääksesi asiakastietolomakkeen rauhassa ja jotta hoitokokemuksestasi tulisi mahdollisimman rentouttava sekä rauhallinen. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nautinnolliseen rentoutumiseen rauhallisessa ympäristössä. Suljethan matkapuhelimesi hoitojen ajaksi.

Kiitos!